← Bekijk alle ondernemers

Lisa en Ted, First Eet

"De perfecte mix van horeca & woonaccessoires."

In 2013 zijn we als cateraars begonnen in de culturele sector, de muziek- en crewcatering. Omdat dit zo goed liep, naast onze internetwinkel met smaakmakers voor in de keuken en de woonkamer, zijn we op zoek gegaan naar een pand waar alles kon samenkomen. Hier serveren we vooral smakelijk, gezond en voedzaam eten met oog voor detail in smaak en presentatie. Onze menukaart wisselt regelmatig en bestaat uit een groeiend aantal veganistisch en vegetarische gerechten. Onze winkel kenmerkt zich door robuuste, van natuurlijke materialen vervaardigde producten die zorg dragen voor een warme omgeving. Oud ArtEZ studenten exposeren hier vaak met grafisch werk of product design. We bieden ze graag een kans hun werk te presenteren in een ongedwongen sfeer.

Alles wat bij ons op het menu staat, moeten we zelf ook lekker vinden! We zoeken altijd naar nieuwe uitdagingen voor op de menukaart in de vorm van de balans tussen zoet, zuur, zout en pit, maar ook de diverse structuren in je mond moeten in balans zijn. De “Schaftplank” bijvoorbeeld, is een mooie combinatie waarin dit alles samenkomt. Je krijgt dan een heerlijke soep, een frisse salade en een sandwich naar keuze. Zo heb je een mooie dwarsdoorsnede van onze menukaart. Naast dat je bij ons heerlijk kunt eten, verzorgen we nog steeds veel catering voor bedrijven, voornamelijk in de creatieve en culturele sector.

Ons publiek is heel divers en vaak komen mensen terug als ze hier éénmaal geweest zijn, men voelt zich hier “tranquilo”. Dat komt vooral door de ontspannen sfeer en de ruime opstelling. Ondernemen in Arnhem is fijn en het voelt als een loyale, warme werkomgeving. Dit komt door een grote groep vaste -en aanwaaigasten en onze creatieve Arnhemse opdrachtgevers. Het blijft leuk om te horen hoe bezoekers aan Arnhem de stad ervaren met zijn gevarieerde horeca- en winkelaanbod en de uitstapjes die mogelijk zijn naar bijvoorbeeld de Veluwe of Burgers Zoo. Dat wij tijdens zo’n Arnhems tripje ook worden bezocht voor een smakelijke pitstop maakt het extra leuk.

First Eet pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier