← Bekijk alle ondernemers

Marit de Jong, Cadeau Défi

“Een vier seizoenen winkel met cadeautjes waar je blij van wordt.”

Na altijd in winkels te hebben gewerkt in verschillende branches en met een achtergrond als bloemist, heb ik van mijn wens werkelijkheid gemaakt. Vier jaar geleden ben ik Cadeau Défi in Arnhem gestart, nadat ik een jaar daarvoor al was begonnen met mijn webwinkel onder dezelfde naam. Défi staat voor uitdaging en daar geef ik vorm aan door mijn assortiment in de winkel aan elk seizoen aan te passen.

In mijn winkel vind je allerlei leuke cadeau-artikelen maar ook bijvoorbeeld jurkjes en modeaccessoires. Er is echt voor iedereen wel iets te vinden. Dit is een winkel waarbij je als je binnen bent denkt: “Oh, dat wil ik!“. Zelf vind ik de geurkaarsen van Woodwick echt geweldig maar de knuffels van Bukowski zijn ook echte hardlopers. Mijn klanten komen niet alleen uit Arnhem. Ook veel passanten en toeristen, uit Duitsland en zelfs uit Amerika, weten mijn winkel goed te vinden.

Ik ben heel blij met de locatie van mijn winkel in de Bakkerstraat. Hier komt de winkel goed tot zijn recht. Bovendien is Arnhem een mooie stad waar altijd toerisme is vanuit Duitsland en vanaf de boten die hier aanmeren. Samen met de andere ondernemers in deze straat vormen we een warme groep, hebben we af en toe een gezellige borrel met elkaar en organiseren we samen de Bakkerdagen.

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier