← Bekijk alle ondernemers

Dennis Willemsen, Bakker Derks

“Trots op onze huisgemaakte producten.”

Deze, van oorsprong Duitse bakkerij, is in 1993 overgenomen door mijn ouders van de heer Derks. Hier worden de heerlijkste meergranen en zuurdesem broden verkocht, die ook in Nederland steeds populairder worden omdat ze super gezond zijn. Maar hier vind je ook de bekende apfelstreusel, pudding streusel, käseschnitten en berliners.

Natuurlijk zijn er wat aanpassingen gemaakt voor de Nederlandse markt. Zoals bijvoorbeeld de door mijn vader vers gemaakte saucijzenbroodjes. Verder worden er hier veel lunchbroodjes verkocht die onder andere worden belegd met heerlijke huisgemaakte tonijnsalade. Mensen komen hier graag in hun pauze een broodje halen en we zijn er trots op dat we de broodjes beleggen met producten die we bij lokale ondernemers afnemen zoals, de kaas en vleeswaren maar ook de verse groenten, fruit en salades. We bezorgen deze lunchbroodjes ook bij bedrijven en instellingen.

Ondernemen als Arnhemmer in Arnhem is geweldig. Mensen leren je echt kennen, we hebben daardoor een gunfactor opgebouwd. Het contact met andere ondernemers in de Koningstraat is fijn en er worden hier leuke dingen georganiseerd zoals een kerstmarkt. Bovendien zijn mensen die naar een bakkerij komen altijd vrolijk. Zaterdag is echt de leukste dag om te werken, dan ga ik met een grote glimlach naar mijn werk!

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier