← Bekijk alle ondernemers

Michiel Ausems, Anne&Max Arnhem

“Je start je dag met ‘een goed begin’ bij Anne&Max.”

Voordat ik in 2016 als franchise ondernemer ben gestart bij Anne&Max, was ik al werkzaam in de horeca. Er was altijd al een stille wens om voor mijzelf te beginnen toen deze mogelijkheid toevallig op mijn pad kwam. Nadat ik eerst bij andere vestigingen van Anne&Max ben wezen kijken, wist ik dat dit echt iets voor mij was. Het hele concept vond ik verfrissend, de look en feel, de menukaart en producten, de normen en waarden en de maatschappelijke betrokkenheid, maken van Anne&Max een geweldig totaalpakket.

Hier kun je terecht voor een heerlijk ontbijtje, een gezonde lunch en verse koffie en thee. Ook voor een high tea, een high wine of een enkel glaasje bier of wijn ben je hier aan het goede adres. We zijn zeker geen kroeg of café, we zijn dag horeca. Wel schenken we een lekker glas biologische wijn of een mooi streekbiertje. Wat ik zelf echt een topper vind is ons ontbijtje ‘een goed begin’. Een heerlijk broodje met avocado, tomaat en een eitje gegaard in de oven. Eventueel met (vegan) bacon of zalm.

Ondernemen in Arnhem voelt vertrouwd. Arnhem is een stad in ontwikkeling, een volwassen stad maar toch niet ouderwets. Het heeft iets provinciaals, maar dat komt waarschijnlijk ook omdat ik hier zoveel mensen ken. Ik ben gewoon verknocht aan deze stad!

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier