De Nacht van de Mode is een jaarlijks terugkerend, veelzijdig en bruisend mode-evenement van het Modekwartier in de wijk Klarendal. Na twee jaar afwezigheid door corona komt dit mode event in haar volle glorie terug op zaterdag 11 juni.

In aanloop naar de zomer pakken de ondernemers van het Modekwartier uit en organiseren een event waar alles op gebied van mode, design en kunst bij elkaar komt in de straten van Klarendal. Zowel in de winkels als op straat valt er veel te ontdekken. Ook de horeca in Klarendal doet uitbundig mee aan dit event en bij diverse terrassen vind je live muziek tijdens de Nacht van de Mode.

We starten om 18.00 uur en om 19.00 uur wordt Nacht van de Mode officieel geopend door Burgemeester Ahmed Marcouch. Tevens zijn er gast optredens van Jesse Laport en Soulcypher. De opening vindt plaats op het kruispunt Klarendalseweg en de Akkerstraat.

De ondernemers van het Modekwartier treden naar buiten en verwelkomen de bezoekers om hun ambachtelijk gemaakte producten te laten zien. Ook zijn er diverse activiteiten in de wijk, waaronder een expositie ‘Kunst & High Fashion’ bij Galerie Gang, de Nacht van de Mode best dressed award, de film van Collectie Arnhem van ArtEZ, diverse kinder,- en jeugd activiteiten op het Simmersplein en op het Kazerneplein. Laat je verrassen en loop deze avond door het gehele Modekwartier.

Het thema voor Nacht van de Mode 2022 is “Ik maak wij”; meer dan ooit leeft iedereen in zijn eigen bubbel. Tegelijkertijd wordt meer en meer duidelijk dat we elkaar allemaal nodig hebben. De samenleving dat ben jij, dat zijn wij. Breek uit je bubbel, heb aandacht voor elkaar en connect.

Nacht van de Mode is onderdeel van Arnhem Mode Maand, net als State of Fashion en vindt plaats op 11 juni 2022 in het Modekwartier in de wijk Klarendal van Arnhem. Je komt het Modekwartier binnen op de hoek van de Hommelseweg en de Sonsbeeksingel en loopt vervolgens omhoog de Klarendalseweg op tot aan het Kazerneplein bovenaan. Het event start om 18.00 uur en duurt tot 00.00 uur.

Voor meer info kijk op www.modekwartier.nl

Meer nieuws

Alle berichten (115)

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier