Valentijnsevenement K.I.S.S. op zaterdag 11 februari

De ontwerpers en winkels in het Modekwartier brengen op zaterdag 11 februari van 10 tot 18 uur een ode aan de liefde. Tijdens K.I.S.S. kunnen bezoekers die dag terecht in deze Arnhemse creatieve wijk voor een mooi en aantrekkelijk Valentijnscadeau. Voor zichzelf, of voor hun geliefde. De ambachtelijke ondernemers adviseren graag bij het vinden van een bijzonder cadeau. Het publiek kan de winkels en de ateliers bezoeken en zich door de ontwerpers en de makers laten inspireren. Iedereen wordt er met alle liefde ontvangen. De titel K.I.S.S. is een verwijzing naar Valentijnsdag en staat voor Klarendal Is Super Sexy.

JA IK WIL!

Tijdens K.I.S.S. wordt tevens het thema van de Nacht van de Mode gelanceerd. Op de posters verwijst een QR-code naar de website van het Modekwartier. Onder de noemer JA IK WIL! wordt het thema van de Nacht van de Mode onthuld en wordt tevens de zoektocht gestart naar …….*

*dat wordt op 11 februari bekend gemaakt.

Over het Modekwartier

Klarendal is de Jordaan van het oosten. Een authentieke volkswijk, een buurt waar zodra de zon schijnt hele woonkamers zich verplaatsen naar de stoep. En te midden van deze wijk Klarendal bevindt zich ook het Modekwartier. Hier zijn circa 60 ontwerpers en andere creatieven neergestreken met hun atelier en winkels.

Een plek waar je handgemaakte kleding, sieraden, schoenen en tassen kunt vinden, bijzonder keramiek, ambachtelijke ter plaatse geproduceerde zeep, tattoo kunstenaars en (vintage) design voor in je huis. Wat al deze ontwerpers verbindt is dat ze hun producten op ambachtelijke wijze vervaardigen en dat ze op een duurzame manier naar mode en design kijken. Vaak afkomstig van ArtEZ, hogeschool voor de kunsten in Arnhem en verbonden met Arnhem en haar waarden: groen, creatief en vrij.

Het Modekwartier is ook een hotspot waar je terecht kunt om heerlijk te eten en gezellig iets te drinken. The place to be volgens bloggers. Een must see volgens reisgidsen. Die combinatie maakt winkelen in het Modekwartier tot een zeer bijzondere ervaring. Het Modekwartier maakt je dag, wees welkom!

Meer nieuws

Alle berichten (119)

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier