Samen dansen we op zaterdag 6 mei weer op de Ronde Weide tijdens het FLOW Freedom Festival.

FLOW is terug in Sonsbeek Park en pakt uit met de beste nationale en internationale house DJ’s van dit moment! Op onze uniek plek, de Ronde Weide, pakken we uit met een nieuwe, nog dikkere editie! FLOW begint om 12.00u en duurt tot 23.00u. Daarna is natuurlijk de afterparty tot in de vroege ochtend in Luxor Live.

Vier met ons de vrijheid en de start van het festival seizoen 2023.

Tickets: cultureclub.stager.nl/web/tickets

LINEUP:

  • Franky Rizardo
  • Jasper Fioole
  • Joey Daniel
  • Michel de Hey
  • Prunk
  • & More

Deze editie bevindt zich exclusief op de ronde weide en is toegankelijk voor 18+ Het event is alleen toegankelijk met een entree ticket. Het festival wordt georganiseerd in het mooiste stadspark van Nederland. Heb respect voor de natuur en gooi o.a. je afval netjes in de prullenbak.

Zorg dat je uiterlijk voor 21:00 binnen bent. Er zijn kluisjes aanwezig!

BEREIKBAARHEID

Gebruik de ingang van Park Sonsbeek aan de Apeldoornseweg bij Stadsvilla Sonsbeek (Witte Villa). Kom je met de fiets? Er is tegenover Stadsvilla Sonsbeek (Witte Villa) een fietsenstalling op het basketbalveld. Het festival wordt midden in het stadspark georganiseerd. Let op: er zijn geen parkeerplaatsen aanwezig. Kom dus vooral met de fiets of het OV. Kom je toch met de auto? Maak gebruik van de parkeergarages in Arnhem.

Meer nieuws

Alle berichten (115)

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier