Platform Binnenstad Arnhem lanceert, met financiële steun van Ondernemersfonds Arnhem, een aantal initiatieven om ondernemers te helpen tijdens en na de Coronacrisis.

Verlenging bezorgservice, campagne cadeaukaart, ‘citydressing’ en nieuwe website

De gratis thuisbezorgservice vanuit winkels in de binnenstad wordt verlengd en uitgebreid met Modekwartier en Spijkerkwartier. Het publiek wordt opgeroepen om persoonlijke helden in deze Coronacrisis een pluim te geven in de vorm van een bijzondere uitvoering van de Dit is PAS Arnhem cadeaukaart. Verder wordt de binnenstad aangekleed met opvallende ‘Coronabestendige’ boodschappen en gepaste ‘citydressing’. Tot slot gaat er een nieuwe website in de lucht, die lokale ondernemers en hun bijzondere winkels in binnenstad Arnhem presenteert.

Gratis bezorgservice in Arnhem

In de afgelopen weken zijn al 3.000 bestellingen via ondernemers in de binnenstad gratis thuisbezorgd bij inwoners van Arnhem. Deze bezorgservice wordt opnieuw verlengd tot 20 mei. Op deze manier kunnen ondernemers, die zelf geen bezorgdienst hebben, toch omzet realiseren en zo hopelijk het hoofd boven water houden. Ook ondernemers in Modekwartier en Spijkerkwartier kunnen nu gebruik maken van deze bezorgservice, uitgevoerd door de Groene Rijders en PostMasters Arnhem. Platform Binnenstad Arnhem gaat ervan uit dat deze vorm van thuisbezorging ook in de toekomst, na de Coronacrisis, blijft bestaan en verder kan worden doorontwikkeld.

Geef jouw held een pluim cadeau

Platform Binnenstad Arnhem start samen met Stichting Marketing Arnhem en Dit is Pas Arnhem een campagne om Arnhemmers cadeaukaarten te laten kopen en te besteden bij Arnhemse ondernemers en organisaties. Onder het motto ‘Geef jouw held een Dit is PAS Arnhem-pluim’ worden inwoners, bedrijven en organisaties opgeroepen om eigen persoonlijke helden van deze tijd een pluim te geven in de vorm van de cadeaukaart. Dat kan een verzorger zijn, een leraar, een buurvrouw, een collega, een familielid of gewoon iemand die je dankbaar bent omdat die er voor je is, in deze moeilijke tijd. De Dit is PAS Arnhem-pluim kan alleen worden verzilverd bij deelnemende acceptanten in Arnhem, zodat Arnhemse ondernemers ook profiteren van deze cadeaukaart. Deelname is voor de ondernemers gratis tijdens de campagneperiode. Daarna kunnen ondernemers zelf beslissen of ze ook na de campagne acceptant blijven van de Dit is PAS Arnhem-pluim. Meer informatie over bestellen en verzilveren van de cadeaukaart is te vinden op www.ditispasarnhem.nl.

Meer nieuws

Alle berichten (115)

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier