25 mei 2024

Mega Wandel Marathon

Wandeltocht

Papendallaan 9

6816 VD Arnhem

De Mega Wandel Marathon is het mooiste wandelfeest voor iedereen. Samen gaan we wandelen om geld in te zamelen voor kinderen met een handicap. Er zijn 4 verschillende routes (van 4, 10, 21 en 42 km) allemaal toegankelijk voor rolstoel en running frame. We wandelen langs bijzondere locaties en onderweg is er van alles te beleven. De start en finish is vanaf Sportcentrum Papendal. Een actie voor jong en oud, met en zonder beperking. Iedereen mag meedoen!

Startbewijs t/m 16 jaar is 10 euro, vanaf 17 jaar 30 euro. Daarnaast ontvang je een t-shirt, versnapering, een mooi aandenken en beleef je een fantastische dag.
Aanmelden via de website: www.megawandelmarathon.nl

De Mega Wandel Marathon is een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. Meedoen is niet alleen leuk, maar ook superbelangrijk. Want kinderen met een handicap kunnen vaak niet meedoen. Niet door hun beperking, maar omdat ze buitengesloten worden en zich eenzaam voelen. Samen kunnen daar verandering in brengen. Met jouw deelname help je mee speeltuinen, scholen en sportclubs voor alle kinderen toegankelijk te maken.

Data

  • 25 mei 2024

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier