1 mei 2024

Daniël Tomàs

Klassieke muziek

Willemsplein 10

6811 KB Arnhem

De Nederlandse pianist Daniël Tomàs, woonachtig in Arnhem, zal zijn nieuwste album ‘Pintures II’ live ten gehore brengen tijdens een optreden in Luxor Live op woensdag 1 mei. Dit nieuwe album biedt een unieke luisterervaring, waarbij Tomàs zijn publiek uitnodigt om zich te laten meevoeren door de prachtige muzikale landschappen die hij creëert.

Daniël Tomàs, een pianoheld op sokken, bekend om zijn eclectische mix van neoklassieke en jazzinvloeden, heeft ‘Pintures II’ opgenomen vanuit zijn eigen woonkamer in Arnhem. Het album, dat op World Piano Day (28 maart) wordt uitgebracht via Revanche Records, belichaamt de muzikale evolutie van Tomàs en is samengesteld uit eerdere EP-werken, doordrenkt met omgevingsgeluiden die een intieme sfeer creëren. De albumtrack ‘Ruin’ verdient in het bijzonder de aandacht; Daniel liet zich inspireren door de Slag om Arnhem toen hij de compositie schreef.

Het optreden in Luxor Live belooft een bijzondere avond te worden, waar Tomàs zijn kenmerkende mix van piano en elektronische elementen zal laten horen, vergezeld van spontane improvisaties. Het publiek wordt uitgenodigd om te luisteren, te ontspannen en te genieten van de betoverende klanken die Daniël Tomàs op het podium brengt.

Data

  • 1 mei 2024

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier