17 mei 2024

Beleef Abba

Muziekfestival

Olympus 1

6832EL Arnhem

Het leukste ABBA feest van Nederland!
Mega feesttent bij Rijnhal Arnhem
Vrijdag 17 mei 2024
18:00 – 00.00
Honey, honey let me feel it!

Na het geweldige succes van BELEEF ABBA in oktober 2023, komt er een tweede editie. En wat voor één! De beste Abba Tributeband van Europa, A*Fever, komt naar Arnhem.
‘BELEEF ABBA’ is alles wat je je als ABBA fan kunt wensen. 17 mei komen 50 jaar ABBA hits voorbij in een avondvullend programma waarin je naar hartenlust mee kunt zingen met de grootste ABBA hits. In de mega feesttent naast de Rijnhal in Arnhem wacht een unieke totaalervaring met A*Fever en de support acts Wipneus & Pim (fan van ABBA show) en Soultrain. Dat wordt het een heerlijke avond (mee) zingen en dansen!
BELEEF ABBA, ABBA leeft!
BELEEF ABBA is een totale 70-er en 80-er jaren ervaring met de ABBA muziek als tijdloos middelpunt.
A*FEVER
A*FEVER mag zich met recht de populairste tributeband van Nederland noemen met een uitpuilende agenda en optredens op grote festivals als Paaspop, de Zwarte Cross, een uitverkochte poppodium- & theatertour én twee uitverkochte jubileumshows in AFAS Live. Dit jaar sluiten ze zelfs af met een giga show in de Ziggodome.
A*FEVER is ook bekend van het programma The Tribute – Battle of the Bands op SBS.
DJ’s WIPNEUS en PIM
Glitterclub helden DJ’s Wipneus en Pim lanceren de hilarische ‘Fan Van Abba show’! Deze avond ligt de focus op een artiest waar we allemaal écht fan van zijn en het duo trapt af met een knaller. Trek je meest feestelijke kleding uit de kast en bereid je voor om helemaal los te gaan op jouw favoriete ABBA hits.
SOULTRAIN
Kom bij binnenkomst direct in de feeststemming net SOULTRAIN, het beroemde Arnhemse disco concept van oud discotheek eigenaresse Patricia Knijnenburg. Nog steeds trekt ze uitverkochte zalen.
Soultrain staat voor dansen, zingen, en feesten op de lekkerste Soul en Disco uit de jaren ’70 en ’80.
En er is nog veel meer: Trek je mooiste outfit aan voor de sing-along Abba en Abba Karaoke!
Locatie:
Parkeerplaats evenemententerrein Rijnhal Arnhem
Olympus 1, 6832 EL Arnhem
Vrijdag 17 mei 2024: 18.00-00.00 uur
Kaarten vanaf € 19,50 via www.beleefabba.nl

Data

  • 17 mei 2024

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier