Bedrijven en organisaties uitgenodigd om cadeaukaart als eindejaarsgift te geven.

Het Arnhemse bedrijfsleven en Arnhemse organisaties worden uitgenodigd om de Dit Is PAS Arnhem – Pluim dit jaar als eindejaarsgift of in het kerstpakket te geven aan de eigen medewerkers, vrijwilligers of andere relaties. Die uitnodiging komt van Platform Binnenstad Arnhem, namens de samenwerkende ondernemersverenigingen, horeca, culturele instellingen, vastgoedbedrijven en bewonersvereniging in de Arnhemse binnenstad. De lokale cadeaukaart is onder meer te besteden bij diverse Arnhemse retail- en horecaondernemers en bedoeld als steun in de rug in de Coronacrisis.

Geen landelijke cadeaubon

De Dit Is PAS Arnhem – Pluim is een cadeaukaart die is te besteden bij aangesloten ondernemers en organisaties in de stad, die door de Coronacrisis veelal zwaar getroffen zijn. Met de Dit Is PAS Arnhem – Pluim kan betaald worden in diverse winkels, maar ook bij aangesloten culturele instellingen, hotels, dierentuin en horeca. Vooral voor deze laatste categorie is de Dit Is PAS Arnhem – Pluim een welkom betaalmiddel, als de vanwege de Coronacrisis opgelegde sluiting weer enigszins wordt teruggedraaid.

Het platform doet een dringend beroep op bedrijfsleven en organisaties in Arnhem om dit jaar niet te kiezen voor een landelijke cadeaubon of anderszins maar voor een lokaal te besteden cadeaukaart, namelijk de Dit Is PAS Arnhem – Pluim.

Bedrag 100% voor de ondernemer

Voor de Dit Is PAS Arnhem – Pluim hoeft een ondernemer geen provisie af te dragen. Dat betekent dat 100% van het op de cadeaukaart geladen bedrag terecht komt bij de lokale ondernemers. De cadeaukaart hoeft ook niet in één keer geheel besteed te worden, zodat meerdere ondernemers kunnen profiteren van uitgegeven cadeaukaarten.

Meer informatie over de Dit Is PAS Arnhem – Pluim en het bestellen van deze cadeaukaart is te vinden op www.ditispasarnhem.nl.

Meer nieuws

Alle berichten (113)

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier