Speciaalzaak

Salumeria Woarst Delicatessen

  • Dinsdag10:00 - 17:00
  • Woensdag10:00 - 17:00
  • Donderdag10:00 - 17:00
  • Vrijdag10:00 - 17:00
  • Zaterdag10:00 - 17:00
  • Zondag12:00 - 17:00

7 Straatjes

De lekkerste winkel van Arnhem met webshop 🇮🇹. Italiaanse producten zoals Parma Ham, San Daniele Ham, Prosciutto en Coppa van Toscane en , Capocollo, Italiaanse Camembert of wijn uit Umbrië en Puglia. Sinds 2016 zijn wij met onze Italiaanse delicatessenwinkel gevestigd in de binnenstad van Arnhem. Waar je ruim 1000 producten vindt die direct uit Italië komen. Natuurlijk hebben we vele soorten pasta’s en wijnen, maar zelf zijn we echt trots op onze cantucci’s. Die worden namelijk hand vervaardigd in Florence en als we ze op maandag bestellen, dan hebben we ze dinsdag of woensdag in huis!”De producten voor Ottolenghi fans zijn een hit in onze shop.”Men komt speciaal naar de winkel voor onze balsamico’s uit Modena, onze 100% biologische olijfolie uit Puglia en heerlijke borrelplanken maar ook voor onze verse koffie en lunchbroodjes to go. Behalve de wijnen zijn al onze producten ook te bestellen in onze webshop. Vooral de echte Ottolenghi fans kunnen daar hun favorieten vinden.Benvenuto.

Uitgelichte producten

Winkel online

Adres en contact

Bezorgen aan huis of op kantoor

Wij bezorgen ook aan huis of op kantoor. Kijk in onze webshop voor alle producten:

Webshop Woarst

Bij ons afhalen

Wij zijn vooral een winkel voor etenswaren en zijn open als delicatessen specialist zonder afspraak.
Naast de koffie to go hebben wij zoals altijd broodjes TO GO, met alle hygiëneregels toegepast.

Max 4 klanten in de winkel met gepaste afstand tot elkaar. Het is niet anders, maar we willen u graag van dienst zijn. Dit doen we door te zorgen dat u deze weken voorzien bent van goede Italiaanse producten wijn, koffie, broodjes en HEEL VEEL PASTA.

Dus voor de borrel met familie en of vrienden hebben wij voldoende voorraad aan hammen, kaas, worsten en de wijn of het bier staan koud in de koeling.

Hotspots in de 7 Straatjes

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier