Overig

RijnIJssel Business & Retail

Rijn IJssel Business & Retail biedt opleidingen aan op niveau 2 (Verkoper) niveau 3 (verkoopspecialist) en niveau 4 manager retail en Vakman Ondernemer.

Wij zijn altijd op zoek naar leuke vormen samenwerkingen en of stageplaatsen.

Rijn IJssel is een school voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie in de regio Arnhem. We bieden jongeren en volwassenen de kans zich te ontwikkelen, een vak te leren en een diploma of certificaat te behalen. De meeste studenten komen uit (de omgeving van) Arnhem. Maar ook studenten van verder weg zijn van harte welkom. Zolang je voldoet aan onze toelatingscriteria proberen we je zo goed mogelijk te plaatsen op een opleiding van Rijn IJssel. En anders verwijzen we je door naar een andere school of opleiding.

Missie
Rijn IJssel biedt studenten een degelijke beroepsopleiding of educatietraject. Wie een diploma van Rijn IJssel heeft gehaald, is klaar voor de toekomst. De student heeft een vak geleerd. Niet alleen in de schoolbanken, maar ook in de praktijk. Ruime praktijkervaring is immers cruciaal voor een beroepsopleiding. Rijn IJssel werkt nauw samen met honderden werkgevers in de regio. Samen met deze leerbedrijven zorgt Rijn IJssel ervoor dat studenten kennismaken met de laatste ontwikkelingen in het beroep. Wie een diploma van Rijn IJssel heeft, is klaar om op de arbeidsmarkt aan de slag te gaan. Wie nog verder wil leren, bijvoorbeeld in het hbo, kan doorstromen naar een vervolgopleiding.

Kernwaarden
Om studenten een goede opleiding te kunnen bieden hanteert Rijn IJssel vier kernwaarden: betrouwbaar, betrokken, inspirerend en zelfbewust. Deze waarden gelden voor iedereen die betrokken is bij Rijn IJssel: studenten, medewerkers en stagebedrijven.

Adres en contact

Middachtensingel 2

6825 HN

Arnhem

Kwartier: Buiten het centrum

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier