Overig

OLB Sports

  • Dinsdag10:00 - 18:00
  • Woensdag10:00 - 18:00
  • Donderdag10:00 - 18:00
  • Vrijdag10:00 - 18:00
  • Zaterdag10:00 - 17:00

Spijkerkwartier

OLB Sports is een bedrijf met een enorme historie. Opgericht in 1916 op de Hommelseweg in Arnhem en langzaam maar zeker geëvolueerd van schoenmaker naar fitness en vechtsportspecialist met een landelijke bekendheid.

Door vast personeel met ieder zijn/haar eigen ervaring, worden bezoekers van de winkel altijd geholpen door iemand met verstand van zaken. De grote voorraad in combinatie met de gunstige locatie zorgen ervoor dat niet alleen recreanten maar ook topsporters hun weg naar OLB Sport vinden vanuit heel Nederland.

Doordat OLB Sports al jaren ervaring heeft in vechtsporten hebben wij enkele jaren geleden besloten om onze eigen vechtsport merk op de markt te brengen.

1916 Fight Gear

Hoe is 1916 Fight Gear aan zijn naam gekomen? Dat is heel simpel, Omdat OLB Sports sinds 1916 bestaat. “Al meer dan 100 jaar ervaring in vechtsport” 1916 Fight Gear is door de jaren heen nauw betrokken geweest met de ontwikkeling van bokshandschoenen. Door onder meer feedback van trainers en klanten. Hierdoor hebben wij met trots onze eerste lijnen bokshandschoenen en scheenbeschermers mogen presenteren waar wij erg trots op zijn!

Wat is er nou zo speciaal aan 1916 Fight Gear? Wij gaan back to basic oftewel old school! Onze hele collectie bestaat uit clean look producten. Geen flauwekul gewoon old school fight gear. Vandaar onze slogan “there’s no school like the old school”.

Adres en contact

Bezorgen aan huis of op kantoor

Wanneer u bij onze webshop een bestelling plaatst wordt deze netjes bezorgd door een sportieve koerier.

Bij ons afhalen

U kunt bij ons bestelde artikelen afhalen op openingstijden van de winkel.

Hotspots in het Spijkerkwartier

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier