Mode

Hul le Kes Store

  • Woensdag10:00 - 18:00
  • Donderdag10:00 - 18:00
  • Vrijdag10:00 - 18:00
  • Zaterdag10:00 - 17:00

Janskwartier

In het midden van de binnenstad vind je de Hul le Kes winkel. Op de eerste verdieping van een bijzonder pand vind je hier kleding dat een verschil maakt. Hul le Kes biedt duurzame alternatieven voor hedendaagse mode, voor hem, haar en hen.

Hul le Kes is een avant-garde modelabel met een passie voor circulaire mode, sociale verantwoordelijkheid en een focus op duurzame productie en inclusiviteit. De collecties zijn uniek en maken een statement in de internationale modewereld.

Hul le Kes is meer dan een modelabel; het is een katalysator voor verandering

Het modelabel staat bekend om de revolutionaire veranderingen die ze aanbieden in de mode-industrie en de herijking van de standaard. De sociale en circulaire benadering is op alle manieren terug te vinden in de collecties (m/f/x) van het merk en de interieurproducten. Elk Hul le Kes item is vervaardigd van upcycled, recycled en/of biologische materialen, gemaakt bij de eigen mensen in de Hul le Kes Recovery Studio en Manufacturing Studio in Arnhem. Daarnaast vind je bij Hul le Kes ook samenwerkingscollecties met o.a. Gray Label en Yumeko, of producten van bijvoorbeeld Wilderland.

 

Contemporary luxury

social and circular design

made in Arnhem

Adres en contact

Hotspots in het Janskwartier

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier