Overig

Gebiedsconcierge Korenkwartier

  • Maandag09:30 - 18:00
  • Dinsdag09:30 - 18:00
  • Woensdag09:30 - 18:00
  • Donderdag09:30 - 18:00
  • Vrijdag09:30 - 18:00

Ik ben 51 jaar en een echte Arnhemmer. Voorheen heb ik in de bouwmarktwereld gewerkt. In die wereld ben ik 20 jaar werkzaam geweest, maar op een gegeven moment heb ik besloten dat ik mijn horizon wilde verbreden met een conciërge functie. In eerste instantie zou ik deze functie vervullen binnen een school, maar toen ik deze functie aangeboden kreeg, was dit voor mij de ideale combinatie tussen gastheerschap en conciërge. Vanaf 3 april a.s. ben ik full time werkzaam.

Wat houdt de functie gebied conciërge precies in?
Ik ben het aanspreekpunt voor de bezoekers en de ondernemers binnen het Korenkwartier. Binnen mijn functie zal ik verschillende hand- en spandiensten verrichten. Ik ben de gastheer, maar ook een klusjesman. Daarnaast zal ik bijdragen aan een schoon, vrij en gastvrij (horeca)gebied.
Mijn werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:30 – 18:00 uur. In overleg kan ik tijdens het weekend ingezet worden. De werkzaamheden bestaan verder uit: dagelijkse checkrondes, het signaleren van defecte voorwerpen en waar mogelijk deze defecten direct te herstellen. Wanneer dit niet direct door mij kan worden opgelost, dan zal ik dit onmiddellijk bij de juiste personen neerleggen en monitoren dat dit zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Alle werkzaamheden die ik verricht, verricht ik vanuit een hands-on aanpak/mentaliteit.
Gedurende het project zal ik nauw contact hebben met de ondernemers, brandweer, gemeente. Eigenlijk met iedereen die voor dit gebied van betekenis is.

Adres en contact

Oude oeverstraat 120

6811 JZ

Arnhem

Kwartier: Korenkwartier

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier