Overig

Future Store Arnhem

  • Maandag10:00 - 18:00
  • Dinsdag10:00 - 18:00
  • Woensdag10:00 - 18:00
  • Donderdag10:00 - 18:00
  • Vrijdag10:00 - 18:00

Janskwartier

EXPERIENCE INNOVATION CENTRE RETAIL TECHNOLOGY
De handel, retail en bijbehorende logistiek zit technologisch in een sterke lift. Zo zien we dat e-commerce, social media, netwerk marketing, B2B platformen, sensor- en andere technologieën snel zijn intrede heeft gedaan. Uit onderzoek is gebleken dat er duidelijk behoefte is naar slimmere systemen en oplossingen in retail en bijbehorende logistiek.

Dit om doelgroepen in 2B en 2C adequaat te kunnen bereiken en efficiënter voorraadbeheer te kunnen uitvoeren waarbij kosten en CO2 kan worden bespaard. Wat we echter zien is dat kennis bij het bedrijfsleven, onderwijs en overheid achterblijft bij de snelle technologische ontwikkelingen.

Daarom hebben wij als VertilinQ in samenwerking met regionale overheden en educatie instituten het initiatief opgezet om een Experience Innovation Centre Retail Technology in Arnhem op te zetten waar we producenten, merken, retailers en onderwijs in een real life omgeving laten kennismaken en trainen met de nieuwste digitale mogelijkheden.

Dit centre, als stichting opgezet zonder winstoogmerk, komt in het centrum van Arnhem en gaat een belangrijke rol spelen in de triple helix rond retail technologie en innovatie en zal als showcase dienen voor de buitenwacht, zowel nationaal als internationaal.

Adres en contact

Hotspots in het Janskwartier

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier