Eten, drinken, slapen

Dudok Arnhem

Bezorgen mogelijk

Plan je route

Acceptant Dit Is PAS Arnhem

De deuren van Dudok Arnhem zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot en vooral zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich onze sfeervolle binnentuin. Dudok Arnhem kan worden omschreven als de culturele huiskamer van Arnhem, die dient als ontmoetingsplek voor stadsbezoekers, juristen, studenten, creatievelingen, theaterbezoekers en politici. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner en voor het afhalen van de welbekende Dudok taarten uit eigen bakkerij.

Uitgelichte producten

Adres en contact

Bezorgen aan huis of op kantoor

Dudok Arnhem biedt vanaf nu de mogelijkheid om de versgebakken taarten uit eigen bakkerij direct thuis of op kantoor te leveren. Dus heb je iets te vieren? Vier het met de taarten van Dudok! 

De bezorging vindt geheel CO2 neutraal plaats in samenwerking met Groene Rijders middels een elektrische bakfiets. Bestellingen voor kleine taarten (ongesneden 6-8 punten) en grote taarten (voorgesneden in 12 punten) kunnen online worden geplaatst via www.dudokpatisserie.nl. Als je de taart liever bij de brasserie zelf wilt komen ophalen op de Koningstraat, dan kan dat natuurlijk ook nog steeds!

In de etalage

Filter op de kaart

Winkel

Categorie