Eten, drinken, slapen
Dönerix
- Maandag11:00 - 03:00
- Dinsdag11:00 - 03:00
- Woensdag11:00 - 03:00
- Donderdag11:00 - 06:00
- Vrijdag11:00 - 06:00
- Zaterdag11:00 - 06:00
- Zondag11:00 - 03:00
Het eerste Dönerix filiaal werd in 1994 in Arnhem, Nederland, geopend. De motivatie voor dit baanbrekende restaurant, was het idee dat het tijd werd om een nieuw Turks gerecht in Nederland te introduceren. In 2005 hebben we ons bedrijf overgezet naar een franchise formule. We zijn een groeiende keten verspreid door het land. Nu we een solide franchise systeem hebben, is ons doel om meer restaurants in Nederland geopend te hebben en verder internationaal te openen en verder te groeien.
Het grote succes van de Dönerix in Nederland, heeft geleidt tot de grote verspreiding van Dönerix zowel nationaal als internationaal. Vandaag de dag worden Dönerix restaurants gezien in vele grote Europese steden.
Dönerix is gespecialiseerd in het bereiden van verse authentieke Mediterrane kebab met een grote smaak sensatie. Onze kebab is gemaakt met kwaliteitsingrediënten! We gebruiken 100% Nederlands rundvlees, lamsvlees en pure kipfilets. Tevens gebruiken we verse groenten die dagelijks bereid worden en natuurlijk speciaal Dönerix brood. We verschillen behoorlijk van de manier waarop andere exploitanten hun kebab maken.