Overig

Dansen bij Versteegh

Modekwartier

Lekker bewegen, persoonlijk contact, goed leren dansen, plezier in wat je doet én een breed aanbod in dansvormen, dat is waar Dansen bij Versteegh voor staat.

Dansen bij Versteegh heeft een paar dans-poten 

Laura runt de kids-afdeling voor alle lessen en activiteiten voor kinderen vanaf anderhalf tot en met twaalf jaar. Romée leidt de rest én de overkoepelende organisatie. Samen staan we sterk, hebben we een groot hart voor dans en mens én hebben we veel know-how in huis!

Professionele docenten, passie voor het vak 

Al onze danslessen worden gegeven door dansprofessionals met een passie voor hun vak én plezier in jou leren dansen! Doordat we een groot team aan specialisten hebben, vind je bovendien een enorm breed aanbod aan dansvormen.

Workshops en dansavonden 

Voor wie dat wil organiseren we regelmatig extra events. Workshops door gastdocenten, extra korte cursussen in bijzondere dansen en dansavonden voor stijldansen en salsa die open zijn voor iedereen. Houd onze nieuwsbrief, twitter of facebook en agenda dus in de gaten! 

Theatershow 

Elke twee jaar organiseert Dansen bij Versteegh een theater-event. In deze show krijgen alle leerlingen de mogelijkheid om te laten zien wat ze in huis hebben. Deze show wordt gemaakt voor diverse locaties of voor in een echt theater.

Van alle verschillende soorten dans wordt één professionele show gemaakt, inclusief licht en geluid, kostuums en decors.

Adres en contact

Hotspots in het Modekwartier

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier