Kunst & Cultuur

Cirque de la Liberté

  • Woensdag20:00 - 21:15
  • Donderdag20:00 - 21:15
  • Vrijdag20:00 - 21:15
  • Zaterdag16:00 - 21:15
  • Zondag16:00 - 17:15

Rijnkwartier

Elk jaar presenteert stichting touchstones in Arnhem een nieuwe, spraakmakende circustheatervoorstelling. Cirque de la Liberté, het circus van de Vrijheid, speelt telkens in op actuele thema’s. Op ludieke wijze wordt onder de aandacht gebracht dat samen leven, werken en creëren in vrijheid het grootste goed is, zeker in deze tijd waarin vrijheid onder grote druk staat. We bewerkstelligen met Cirque de la Liberté dat vrede, vrijheid en verdraagzaamheid tot uitdrukking komen in het samen beleven van dit event.

Onze artistiek hoogwaardige shows (4 sterren waardering in de Volkskrant) met een lage drempel maken dat ieder jaar weer duizenden mensen, jong en oud, arm en rijk en mensen van alle culturen komen genieten van dit avontuur. Om het werkelijk voor iedereen toegankelijk te maken, geven we honderden vrijkaarten weg aan minderbedeelde medemensen o.a. cliënten van de Voedselbank en vluchtelingen.

Acrobatiek, clownerie, livemuziek en zang door internationale circusartiesten, kostuums en decors gemaakt door Arnhemse (mode)ontwerpers en een bijzondere locatie vormen de ingrediënten van de shows.

TICKETS MET MANTELZORGCOMPLIMENT!

Mantelzorgers kunnen met hun mantelzorgcompliment het bedrag voor één of meer entreetickets van het saldo op hun pas af laten schrijven. Per entreeticket wordt dan €19,50 afgeschreven. Een ticket kost zonder korting €24,50. Wij geven €5,- extra korting, voor u is bij afschrijving de voorstelling dus gratis!
De maaltijd ‘Spaghetti met Olifantentranen’ à €15,- kunt u òòk laten afschrijven van uw saldo.

Let op! U kunt alleen entreetickets van uw ‘Dit Is PAS Arnhem’-card af laten schrijven door een email te sturen naar: dipa@cirquedelaliberte.nl

Adres en contact

Hotspots in het Rijnkwartier

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier