Verzorging

BOTMA & van BENNEKOM

Acceptant Dit Is PAS Arnhem

  • Woensdag10:00 - 17:00
  • Donderdag10:00 - 17:00
  • Vrijdag10:00 - 17:00
  • Zaterdag10:00 - 17:00

Modekwartier

Natuurlijke schoonheid

Laat natuurlijke verzorging je ondersteunen; je lichaam doet de rest.
Wij vinden dat persoonlijke, natuurlijke verzorging simpeler en gezonder kan, en dat je niet voor elke toepassing een ander potje nodig hebt. Je kunt jezelf verzorgen met enkel zeep, balsem of boter, en olie. Drie producten, die lang meegaan en bestaan uit natuurlijke, biologische ingrediënten. Door ons ontwikkeld en gemaakt in ons atelier in Arnhem.

Volledige verzorging met slechts drie producten

Laat ons je meenemen in onze visie door je badkamer minimalistisch in te richten, om zo deze stijl in je verdere leven door te voeren. Door terug te gaan naar de basis koop je minder spullen en gebruik je alleen wat je echt nodig hebt. Het aanpassen van je verzorgingsritueel, door het gebruik van een minimaal aantal natuurlijke verzorgingsproducten, zal volgens ons invloed hebben op je lichamelijke en geestelijke gezondheid en we hopen dat jij hiermee jouw natuurlijke schoonheid durft te laten stralen.

Handgemaakt in Arnhem
Ons atelier in Arnhem is zo ingericht dat je van alle kanten mee kunt kijken en zien hoe wij onze producten maken om zo transparant mogelijk te zijn. De minimalistische lijn van zeep, balsem en olie maken wij met de hand van uitsluitend biologische en plantaardige ingrediënten. In onze winkel geven we je graag informatie en persoonlijk advies, en daarbij kun je in ons atelier workshops volgen om je eigen zeep te ontwikkelen. Zo kun je jezelf voorzien van je eigen natuurlijke verzorging!

Adres en contact

Bezorgen aan huis of op kantoor

Wij bezorgen alle bestelling binnen twee werkdagen die bij ons via de webshop op botmaenvanbennekom.nl zijn geplaatst.

Bij ons afhalen

Wij hebben een fysieke winkel naast ons atelier waar je direct onze producten kunt kopen en meenemen.

Hotspots in het Modekwartier

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier