Overig

Boekschoten & van Lieshout Makelaars

Spijkerkwartier

Het aantal afgeronde transacties en taxaties is inmiddels ontelbaar. Van kavel tot compleet appartementencomplex, van kiosk tot supermarkt; alles komen wij tegen. En na al die transacties kunnen we een belangrijke conclusie trekken: Het bij elkaar brengen van mensen is onze belangrijkste drijfveer. Verkoper en koper of verhuurder en huurder zo bewegen dat zij elkaar – na het ondertekenen van een overeenkomst – tevreden de hand schudden, en elkaar over en weer feliciteren. Dan is voor ons een zaak gedaan.

De verschillende aspecten (commercieel, juridisch en bouwkundig) maken ons werk interessant. En het voortdurende contact met allerlei mensen en bedrijven, voor voordurend wisselende objecten, geeft ons telkens weer een nieuwe uitdaging. Maar het is vooral de tevredenheid van klanten – na de afronding van een verkoop- of verhuurtransactie – die ons elke dag motiveert om door te gaan.

Overweegt u uw woning of bedrijfspand te verkopen of verhuren. Wellicht kunnen wij dan iets voor u betekenen. Bel (026) 388 4545 voor een vrijblijvende afspraak met een van onze makelaars. Of loop eens binnen bij ons kantoor aan de Steenstraat 31 (hoek Bloemstraat). Koffie wordt vers voor u gezet!

Adres en contact

Hotspots in het Spijkerkwartier

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier