Overig

Begane Grond

  • Dinsdag10:00 - 17:00
  • Woensdag10:00 - 17:00
  • Donderdag10:00 - 17:00
  • Vrijdag10:00 - 17:00
  • Zaterdag12:00 - 17:00

Modekwartier

Begane Grond is het modewarenhuis in Modekwartier Arnhem, met producten van
ontwerpers, een workshopruimte en gedeelde atelierruimte waar jonge ontwerpers een plek huren. Een broedplaats waar men samenwerkt en kennis deelt. 

Zij creëren een podium en platform voor Arnhemse makers, voor kleine ondernemers waar een eigen pand een te grote stap is, of alleen een atelier hebben, en geen verkoopoppervlakte. Meerdere ontwerpers zijn dus vertegenwoordigd in de shop aan de voorkant, denk hierbij aan een kleine selectie van ontwerpers uit het Modekwartier, maar ook zeker ruimte voor grotere namen uit Arnhem, die in de binnenstad gevestigd zijn. Ook voor studenten is het mogelijk om hun werk te presenteren, een expo te organiseren of een stuk verkoopoppervlakte te huren. 

Een warenhuis zou niet compleet zijn zonder een goede fournituren afdeling. Noodzakelijk in Arnhem modestad. Het Warenhuis biedt doorgroei mogelijkheden en een plek waar mensen verbinden. 

Samenwerking met o.a. Citystore Arnhem om ook de verbinding met de binnenstad te versterken. Aan de achterkant, onder leiding van ontwerpster Mirte Engelhard, is een groot naaiatelier en workshop ruimte. Hier zullen verschillende workshops gegeven worden. 

Begane grond is een samenwerking tussen modeontwerper Mirte Engelhard en styliste Annet Veerbeek. Hun kracht en nadruk ligt op upcycling en uplifting ban kleding en accessoires. In het atelier worden unieke items en kleine collecties geproduceerd. Veelal uit restpartijen stof en 2de hands kleding, accessoires en meubels. Deze worden ook in ons warenhuis verkocht.

Adres en contact

Hotspots in het Modekwartier

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier