De Corona crisis en de maatregelen om verspreiding van het COVID-19 virus in te dammen, heeft ongekende gevolgen voor ons allemaal.

Ondernemers worden zwaar getroffen door de noodzakelijke maatregelen die de overheid neemt. De gevolgen nu en in de toekomst kunnen we niet voorzien en overal worden initiatieven genomen om de schade enigszins te beperken. Zo ook in de binnenstad van Arnhem.

Klanten binnenstad

Diverse ondernemers zijn, op initiatief van Platform Binnenstad Arnhem, gestart met het aan huis bezorgen van producten. Op de website binnenstadarnhem.nl staan onder het menu ‘winkelen’ alle Horeca en Retail zaken, die in de binnenstad gevestigd zijn, en welke bezorg- en afhaaldiensten zij hebben. Zo kunnen we de klanten van binnenstad Arnhem toch bedienen.

Oproep: maak een vlog!

Om dit extra kracht bij te zetten willen we een serie videoberichten, persoonlijke vlogs, van ondernemers posten op social media. Zodat de klant de ondernemer ziet! Zo kunnen de ondernemers hun (potentiele) klanten laten weten dat ze er zijn en producten leveren. Zo geven we de ondernemers van de binnenstad van Arnhem een persoonlijk gezicht!

Geen bezorgkosten

De bezorgservice loopt vooralsnog tot 6 april. De ondernemer noch de klant betalen bezorgkosten. Het Arnhemse bedrijf De Groene Rijders zorgt voor het transport per fiets. De gratis bezorgservice geldt voor bezorging binnen de Arnhemse stadsgrenzen. Voor bezorging buiten de stadsgrenzen geldt een toeslag die niet wordt vergoed vanuit deze regeling. Door de bezorgservice te initiëren en financieren denkt Platform Binnenstad Arnhem de pijn een beetje te kunnen verzachten en de winkeliers en horecaondernemers te ondersteunen om hun klant toch te kunnen bedienen in deze barre tijd.

Meer nieuws

Alle berichten (115)

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier