SonsbeekTheaterAvenue is een jaarlijks terugkerend vierdaags festival vol theater, dans, muziek en cabaret, gehouden in het prachtige Sonsbeek Park in Arnhem. Tienduizenden bezoekers weten jaarlijks deze betoverende locatie te vinden. Het festival biedt een scala aan verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen, en is geschikt voor zowel jong als oud. Kom genieten van muziek, lekker eten, drinken, dansen en loungen in het mooiste park van de stad.

De TheaterAvenue is een theatrale kermis, waarbij het publiek vrij kan rondlopen en kiezen uit diverse korte voorstellingen op tientallen locaties. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je genieten van muziek, cabaret en theater, variërend van grootschalige shows tot intieme optredens. Wandel van de ene voorstelling naar de andere, of ontspan in het gras en geniet van de gezellige sfeer, de mensen en het park. Laat je verrassen door het diverse programma en laat je betoveren door de artiesten die hun voorstellingen vol passie presenteren.

Duik in de wondere wereld van betoverende voorstellingen die je versteld zullen doen staan. Eén voorstelling die je absoluut niet mag missen, is het betoverende sprookjescircus Nicole et Martin, rechtstreeks uit het prachtige Zwitserland. Verwacht kippenvel, vertelling, muziek, dans, jongleren, acrobatiek, gelach en wilde verbeelding voor het hele gezin. Zij spelen met drie verschillende voorstellingen.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook de geweldige voorstellingen van Ludique! in de aanbieding. Ze zorgen voor een explosie van theater, muzikaliteit, humor en interactie die je meeslepen in hun energieke en verrassende optredens. Je weet nooit wat je kunt verwachten, behalve dat het bijzonder zal zijn!

De kaartverkoop voor deze voorstellingen is nu in volle gang, dus wees er snel bij voordat de beste plekken weg zijn. Er zijn dit jaar nog meer voorstellingen waarvoor je alvast tickets kunt bestellen zoals Blond en Blauw, Carly E, Daniil Aleksin, Deborah, Femke Vernij, Finister, Introdans VR en Theater Oostpool.

Openingstijden Sonsbeek Theater Avenue

  • Donderdag, vrijdag en zaterdag: 14.00 uur tot 24.00 uur
  • Zondag: 12.00 uur tot 21.00 uur

Kaartverkoop

De toegang tot het SonsbeekTheaterAvenue-terrein is gratis. Als je een specifieke voorstelling wilt bijwonen, kun je een kaartje kopen bij de desbetreffende locatie. Voor enkele voorstellingen is het mogelijk om vooraf online kaartjes te kopen. Dit wordt vermeld bij de betreffende voorstellingen.

Meer informatie

www.sonsbeektheateravenue.nl

Meer nieuws

Alle berichten (116)

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier