Janskwartier - Jimmie Balster

Arnhem staat bekend als creatieve stad en dat zie je terugkomen in het straatbeeld.

Hoi, ik ben Jimmie Balster, drang in dingen sinds 1988 te Arnhem, Nederland.

Vanuit mijn atelier (Studio Zelfzucht) werk ik als illustrator/vormgever aan verschillende projecten en opdrachten.

Een groot deel van mijn portfolio bestaat uit tekeningen met een verhalend en illustratief karakter. Mijn stijl wisselt van impulsief en ludiek naar fijngevoelig en doordacht tegelijkertijd. Veel tekeningen ontstaan vanuit woorden of tekst die ik in mijn hoofd heb. Meestal teken ik met inkt op papier, soms op huid.

Voor de elektrahuisjes rondom het Janskwartier heb ik tekeningen gemaakt waarvan ik hoop dat deze de omgeving aangenamer maken. Kleurrijk met soms iets aandoenlijks of humoristisch. Bij een aantal kastjes gebruik ik tekst gebaseerd op de omgeving van het betreffende huisje.

Jimmie Balster (Studio Zelfzucht)

Locaties:

  • de oversteekplaats Jansbinnensingel – Willemsplein
  • achter Willemsplein 45 (achterkant Mams in de Janslangstraat)
  • Mariënburgstraat 12
  • Janslangstraat 13
  • Jansplaats 34
  • Jansplein 55
  • Jansbinnensingel 9

Aanbiedingen

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier