← Bekijk alle ondernemers

Sabine Zuurdeeg & Irma Ockels, Zuurdeeg & Ockels

“Voor ons 5-jarig jubileum maakten we een speciale jubileumlijn.”

Nadat onze voormalige werkgever had aangekondigd om te stoppen met zijn edelsmid-juwelierszaak en we eerst niet zo goed wisten hoe of wat nu verder, dachten we: “We kunnen dit bedrijf ook zelf voortzetten!”. We hadden lang als collega’s samengewerkt en omdat Sabine goudsmid is en ik juwelier, maakte dat de perfecte basis om deze onderneming te starten. Zo hebben we in mei 2014 onze eigen edelsmid-juwelier Zuurdeeg & Ockels aan de Bentinckstraat geopend.

Wij ontwerpen en verkopen sieraden in diverse stijlen en merken. Zo maken wij zelf een strakke lijn en daarnaast een organische lijn bestaande uit verschillende bloemen/zaden en bolletjes. Voor ons 5-jarig jubileum maakten we een speciale jubileumlijn. Hierin zijn onze ‘&’ tekens verwerkt die symbool staan voor ‘samen’. Naast onze eigen sieraden verkopen wij voor Arnhem diverse exclusieve merken. Waaronder het merk Bron, zij maken 18 karaats gouden sieraden met een grote diversiteit aan edelstenen. Daarnaast verkopen wij het merk Niessing, 18 karaat gouden sieraden ontworpen door designers. Tevens voeren we de merken Cardillac en Vincent van Hees.

Wij hebben een klantenkring die ons goed weet te vinden om wie we zijn, wat we maken, de service die wij bieden en omdat we een aantal exclusieve merken verkopen. Onze winkel bevindt zich op de juiste plek in Arnhem want in de ‘7Straatjes’ vind je alleen unieke winkels. Arnhem is een bruisende stad met leuke mensen, we hebben een mooi park en er zijn veel winkels en horeca. Kortom: Arnhem is gewoon leuk!

Zuurdeeg & Ockels pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier