← Bekijk alle ondernemers

Zaf Göbel, ZafVino

“Voor gezelligheid, een afwisselend menu en goede wijn, schuif je aan bij ZafVino.”

Met mijn achtergrond in de horeca en als sommelier in voornamelijk Italiaanse restaurants, heb ik dit pand aan ’t Eiland in mei 2012 overgenomen. Na een fikse verbouwing ben ik in juli 2012 open gegaan als wijnbar en restaurant, en dat werd meteen zo’n succes dat ik al snel het pand hiernaast ook over heb genomen om daar verder uit te breiden.

Onze keuken is voornamelijk Italiaans georiënteerd en zoals de naam al aangeeft hebben we ook een groot assortiment Italiaanse wijnen. Naast de wijnen van een aantal Nederlandse importeurs rijd ik zelf één keer per jaar naar Italië om daar bijzondere wijnen te kopen die hier in Nederland niet te krijgen zijn. Bij ZafVino komen mensen die echt kunnen genieten van een goed glas wijn, of het nu een huiswijn is of een glas Amarone. Onze ingrediënten kopen we hoofdzakelijk in bij de lokale ondernemers, zelfs de Grappa wordt in Arnhem ingekocht. Er hangt hier een gemoedelijke sfeer, dat maakt het laagdrempelig voor jong en oud om hier aan te schuiven.

Dat aanschuiven lukt goed in Arnhem want het is hier toch een beetje dorps en zo raak je nog eens aan de klets met andere mensen. We zitten hier aan een mooi groen plein in de ‘7Straatjes’, met ons terras onder drie prachtige hoge bomen. Deze locatie is gewoon top!

ZafVino pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier