← Bekijk alle ondernemers

René en Carina Kraaijenbrink, Wilke Tabak

“Wij zijn trots op onze ‘walk in humidor’ om de sigaren in goede conditie te houden.”

Begin jaren tachtig heeft meneer Wilke deze tabakszaak overgenomen en ik ben in het jaar 2000 hier in de zaak komen werken. Nu ruim tien jaar geleden, op 1 januari 2010, hebben mijn zus en ik de zaak officieel overgenomen en hebben we de naam Wilke Tabak aangehouden. Wel is in de loop der jaren het assortiment een beetje veranderd.

Natuurlijk is de hoofdmoot van wat wij verkopen nog altijd tabak maar er zijn onder andere ook wens- en cadeaukaarten, WoodWick geurkaarsen en Pomme Pidou spaarpotten bij gekomen. Een belangrijk deel van onze winkel is ingericht als klimaatkamer, dit is echt het pronkstuk van de zaak. Deze ruim opgezette walk in humidor bevat een breed assortiment van voornamelijk exclusieve sigaren uit Nicaragua, die betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Vooral in de zomermaanden loopt het hier goed, dan zijn de terrassen open en komt men hier een lekkere sigaar uitzoeken.

Het publiek wat hier komt loopt sterk uiteen, we hebben wel vaste klanten maar toch meer passanten. De Koningstraat is een hele leuke straat in Arnhem om te ondernemen, er heerst saamhorigheid en er is veel diversiteit. Voorheen was ik erg actief met het organiseren van activiteiten in de straat. Helaas heb ik nu ik raadslid ben daar geen tijd meer voor maar mijn zus heeft deze werkzaamheden overgenomen.

Wilke Tabak pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier