← Bekijk alle ondernemers

Yvette Lambregts, Wijnhandel Barrique

“Als Barrique het niet heeft, dan wordt het moeilijk om te vinden!”

In 1995 is mijn man Peter bij Barrique komen werken en in 2002 hebben wij de zaak overgenomen. We hebben de naam Barrique aangehouden omdat die naam al goed bekend was. Bij ons kun je werkelijk bijna alles vinden als het om gedistilleerde dranken gaat, van de meest aparte drankjes tot het meest geijkte aanbod.

De Franse wijnen importeren we voornamelijk zelf en we werken veel samen met kleinere wijnleveranciers. Onze speciaalbieren, wel meer dan 500 verschillende, komen ook veelal van kleinere brouwerijen. We vinden het vooral leuk dat we ook zeven soorten bier in huis hebben die in Arnhem zijn gebrouwen. Ook de enorme hoeveelheid verschillende whisky’s kopen we zelf in, zo proberen we zo veel mogelijk diepgang in ons assortiment te houden om altijd weer iets nieuws te kunnen bieden.

Ondernemen in Arnhem is vooral fijn omdat het een bekende stad is waar ook veel toeristen komen. We werken veel samen met onze collega ondernemers, zo organiseren we soms een wijnproeverij in samenwerking met een restaurant. Ook bezorgen we zelf bij de mensen thuis, persoonlijk contact is gewoon belangrijk. Het meest charmante van het vak is als iemand met een blij gezicht bij ons de deur uit stapt!

Wijnhandel Barrique pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier