← Bekijk alle ondernemers

Walter Jurrius, Walt

“Als iemand van de rechtbank en de gemeentereiniging naast elkaar een kop koffie doen, heb ik een topdag.”

Nadat ik eerst jarenlang in het hoger segment horeca had gewerkt, besloot ik om iets anders te gaan doen. Om voor mezelf te beginnen vond ik best nog wel spannend, dus ben ik gestart als franchise ondernemer bij Doppio. Per 1 januari 2020 heb ik toch de knoop doorgehakt en ben ik voor mezelf aan de slag gegaan onder de naam Walt. Dit is dé perfecte plek om je dag goed te beginnen met een heerlijk ontbijt en een ochtendkrantje erbij. Maar ook voor het drinken van een goede kop koffie of een lekkere lunch kun je hier terecht.

Ik ben trots op de kwalitatief hoogstaande producten die wij gebruiken. Zo hebben we super goed brood, echte Griekse yoghurt en fruit dat vers gesneden is. Ook onze jus d’orange wordt vers geperst. Als het even kan gebruiken we producten van lokale ondernemers. Maar onze koffie halen we speciaal uit Noord-Italië omdat die beter overeenkomt met onze stijl.

Het leuke aan ondernemen in Arnhem is het gevarieerde publiek dat hier komt. Dat maakt dat je je echt onderdeel van de stad voelt. Er is ook een vereniging van ondernemers en daardoor is er onderling veel contact. Het zijn immers de middenstanders die de stad kleuren!

Walt pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier