← Bekijk alle ondernemers

Eva Morrenhof, WAAR SmaakLokaal

“Bij WAAR kom je voor een cadeau en lekkers met een mooi verhaal!”

Al ongeveer vijf jaar zit WAAR, een combinatie van een sociaal lunchcafé en cadeauwinkel met duurzame producten, op het Brouwersplein in Arnhem. In samenwerking met zorgorganisatie Siza en de Gemeente Arnhem, worden hier leerwerktrajecten aangeboden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. WAAR biedt hiermee een waardevol, op maat gemaakt opstapje om ieders kwaliteiten optimaal te kunnen benutten.

In de cadeauwinkel vind je duurzame, fairtrade producten met een goed verhaal erachter. Zo wordt er aandacht aan geschonken of een product is gemaakt van gerecycled materiaal of dat het weer kan worden geupcycled. WAAR heeft een mooie eigen lijn met allemaal natuurlijke producten zoals bijvoorbeeld de heerlijke haarzeepjes. Ook vind je bij ons producten van de Arnhemse zeepproducent BOTMA & van BENNEKOM.

Een deel van het budget wordt namelijk gebruikt om bij lokale ondernemers te besteden. Zo komen er hippe tassen uit het atelier van Fraenck, waar men ook werkt met mensen die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. Voor het horecagedeelte wordt er ook veel samengewerkt met regionale ondernemers zoals Bakkerij Tom van Otterloo, Slagerij Putman en Landwinkel IJsseloord. Dat is meteen precies wat zo fijn is aan Arnhem. Het is hier nog dorps, met ontzettend veel leuke mensen, het is divers en Arnhem blijft verrassen!

WAAR SmaakLokaal pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier