← Bekijk alle ondernemers

Michel van Lier, Van Uffelen Mode

"Kenmerkend voor Van Uffelen is de persoonlijke aandacht en de ruime expertise van ons ervaren personeel."

Tijdens mijn studie aan de HAN ben ik hier al als werkstudent begonnen, toen was deze zaak nog van Piet Zoomers. Na een korte periode iets anders gedaan te hebben, dat meer in het verlengde van mijn studie lag, ben ik teruggevraagd als assistent storemanager. In 2018 is Piet Zoomers verkocht aan Van Uffelen en heeft er een flinke verbouwing plaatsgevonden waardoor er nu ook ruimte is voor een damesafdeling. Ondertussen verzorg ik ook een deel van de inkoop, en hoewel ik daarvoor veel op pad ben wat erg leuk is, vind ik het toch nog steeds heel fijn om in de winkel met de klanten bezig te zijn.

Wij verkopen een breed assortiment aan heren- en damesmode, dat valt in te delen in het midden- en hoogsegment. Voor de heren hebben wij bekende merken als Hugo Boss, Vanguard en Scotch & Soda en op de damesafdeling vind je bijvoorbeeld Marco Polo, Expresso of Geisha als mooie kledingmerken. We verkopen ook een aantal klassiekere merken zoals Betty Barclay. Ook kun je hier een pak op maat laten maken van de stof tot de knopen. Na 20 jaar in een herenmodezaak te hebben gewerkt, was het in het begin wel even wennen om mij ook met damesmode bezig te houden. Dames shoppen op een andere manier dan heren, maar brengen wel veel gezelligheid met zich mee. Twaalf jaar geleden is Pieter Cox eigenaar geworden van dit familiebedrijf en heeft daarmee deze keten van 9 naar 46 winkels uitgebreid.

Ondernemen in de Bakkerstraat is fijn, er is hier weinig leegstand en het zijn mooie panden. Vooral de laatste jaren zijn er veel mooie dingen ontstaan in Arnhem en we hebben een groot aanbod van leuke winkels en gezellige horeca. Met de komst van Focus Filmtheater is er meer aanloop gekomen en daar zijn we vanzelfsprekend heel blij mee.

Van Uffelen Mode pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier