← Bekijk alle ondernemers

Patrick, Luc en Edwin van Dael, Van Dael Schoenen

“Service en kwaliteit zijn ingrediënten voor een lang bestaan.”

Ons familiebedrijf is gestart in 1875 in de Turfstraat. Mijn broer Patrick en ik zijn nu al de 5e generatie die dit bedrijf runnen en mijn zoon werkt sinds drie jaar ook mee. Dus wie weet komt er zelfs een 6e generatie! Na de oorlog zijn we in ons huidige pand aan de Rijnstraat verder gegaan in de schoenhandel en twee jaar geleden hebben we verbouwd en is zelfs het aangrenzende pand erbij betrokken.

Wij verkopen hier dames en herenschoenen gericht op het midden en hogere segment. Ondanks dat we ook een webshop hebben vinden we juist de winkel erg belangrijk omdat we daar persoonlijke service kunnen bieden. Ons assortiment is heel breed, zo verkopen we veel van Tommy Hilfiger en Nubikk voor de jeugd, de geklede schoenen van het Spaanse merk Magnanni, van het Nederlandse merk Van Bommel hebben we de grootste collectie en voor het exclusieve Italiaanse merk Harris komen de mensen vaak terug. Verder verkopen we mooie bijpassende riemen maar ook sokken en tassen.

Na zoveel jaar mag ik wel stellen dat we een naam hebben opgebouwd en onze klanten, van jong tot oud, komen speciaal naar Van Dael Schoenen. Natuurlijk ook omdat Arnhem een geweldige stad is met een regiofunctie. Arnhem leeft, is gezellig, creatief, heeft veel leuke kleine winkels en we hebben Vitesse. Wat wil je nog meer?!

Van Dael Schoenen pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier