← Bekijk alle ondernemers

Tim Aaldering, TextTim

“Binnen een uur loop je met een gepersonaliseerd cadeau de winkel uit.”

Nadat de burgemeester het lintje had doorgeknipt, ben ik in februari 2019 eerst in het Musiskwartier van start gegaan met mijn onderneming TextTim en daarna verhuisd naar de Koningstraat. Als afgestudeerd maatschappelijk werker ben ik van mening dat onze maatschappij wel wat persoonlijker mag. Dat heeft mij geïnspireerd om dit bedrijf te beginnen met gepersonaliseerde cadeaus om persoonlijke banden te versterken.

Ik verkoop vooral producten van duurzaam hout, waarop ik met een laser graveermachine tot in de kleinste details het gewenste design of de gewenste tekst voelbaar kan graveren. Verder verkoop ik alleen producten waar ik zelf in geloof en let daarbij op duurzaamheid en het sociale aspect. Zo kun je hier tekstborden, borrelplanken of zelfs foto’s op hout laten graveren maar ook heb ik prachtige houten horloges en zonnebrillen. Heel bijzonder zijn de sieraden van gerecycled hout en een combinatie van zilver. Deze sieraden van Crazyclage zijn gemaakt door gevangenen in een re-integratietraject. Mijn droom is om van mijn bedrijf een sociale werkplaats te maken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen om door te stromen.

Dat ik in Arnhem zit is geen toeval. Ik ben begonnen met een webshop maar wilde toch graag een winkel beginnen om mensen te kunnen spreken en beter te adviseren. Ik ben opgegroeid in Westervoort en kwam als kind veel in Arnhem. Voor mij was het logisch om te beginnen in een stad die bekend voor mij is. Mensen hier in Arnhem zijn open, dat is fijn. Als klanten eenmaal in mijn winkel zijn geweest, zie ik ze vrijwel altijd wel weer terug.

TextTim pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier