← Bekijk alle ondernemers

Barbara Meijer, Sweet&Spicy

“Deze plek heeft voor mij besloten wat voor concept het ging worden.”

Sinds 1 november 2019 ben ik hier aan de Kortestraat begonnen met Sweet & Spicy. Ik was op zoek naar een mooie locatie en toen ik dit pand zag was ik op slag verliefd! Het is een winkel met een concept dat niet in een hokje te plaatsen valt. In eerste instantie wilde ik er een tearoom van maken, maar deze plek heeft meer te bieden. Vandaar dat het assortiment van producten zo uitgebreid is geworden.

Als basis zijn het de delicatessen, zowel zoet als hartig, die hier verkocht worden. Daarbij verkoop ik ook woon- en kookcadeaus en dat alles wordt aangevuld met een horecagedeelte. Je vindt hier heerlijke noga’s in diverse smaken, een aparte pasta en balsamico lijn, super lekkere Engelse fudge en mijn persoonlijke favoriet is de cannoli. Een Italiaans koekje dat iets weg heeft van een kletskop maar dan verfijnder. In het horecagedeelte kun je kiezen uit koffie of koffie to go, 40 soorten thee en taart. Verder kun je reserveren voor een gezellige high tea met heerlijke kleine hapjes.

Arnhem is een stad met een leuke vibe. Er is aandacht voor kunst, er zijn veel jongeren, echt heel divers. Het contact met de andere ondernemers is ook fantastisch, ik voelde me vanaf het eerste begin meteen welkom!

Sweet&Spicy pagina

← Bekijk alle ondernemers

In de etalage

Filter op de kaart

Winkel

Categorie