← Bekijk alle ondernemers

Janet & Peter Hupkes, Slagerij Evers

“Zelfs de kinderen van klanten, worden ook klant bij ons.”

Deze slagerij bestaat al 150 jaar en ik ben hier in 1982 begonnen als leerling slager. Nu ruim twaalf jaar geleden hebben mijn vrouw Janet en ik de zaak overgenomen en draaien we nog steeds onder de naam Evers, vanwege de naamsbekendheid. Mijn vrouw was eerst klant bij mij, later is zij in de zaak komen werken en van het één kwam het ander en zijn we getrouwd.

Ons assortiment bestaat hoofdzakelijk uit ambachtelijke producten. We maken alles zelf, op de ouderwetse manier, net als 40 jaar geleden. Vooral onze eigen gemaakte worsten, wel of niet uit onze eigen rokerij, zijn producten waar mensen graag voor naar de winkel komen. Ook onze rauwe ham is bijzonder populair, wist je dat het wel drie maanden duurt voordat die hammen klaar zijn? Al ons vlees komt uit de regio bij onze vaste leveranciers vandaan waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen.

Veel horeca-ondernemers nemen ook producten bij ons af. We kennen ondertussen zo ontzettend veel mensen hier dat zelfs de kinderen van klanten, zelf later ook klant worden bij ons. Dat is echt leuk aan Arnhem, het is een fijne stad om in te ondernemen maar ook om er te wonen!

Slagerij Evers pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier