← Bekijk alle ondernemers

Theo & Wouter, Run2Day

"Optimaal loopplezier creëren voor de klant is onze uitdaging."

Na een reorganisatie bij KPN, waar ik 24 jaar heb gewerkt, wilde ik iets gaan doen met mijn hobby en mijn passie, hardlopen. Mede doordat ik zelf werd gesponsord door Run2Day ben ik zodoende 17 jaar geleden gestart met een winkel aan de Weverstraat. Dit liep zo goed dat ik al snel moest uitwijken naar een groter pand en ik zelfs andere winkels heb geopend in Nijmegen en Apeldoorn. De winkel in Arnhem heb ik verkocht en later weer teruggekocht en verbouwd. Wouter, die in Nijmegen in de winkel werkte, een studie voeding en diëtetiek heeft gedaan en ook sinds jonge leeftijd aan hardlopen doet, is toen in 2017 de winkel in Arnhem gaan bemannen.

In deze winkel verkopen we alles wat bij de hardloopsport hoort. Schoenen, kleding, accessoires om voeding en drank mee te kunnen nemen, verlichting, zonnebrillen en horloges en sportbh’s voor de dames. Met behulp van onze hardloopbaan, waarbij camera’s beelden van de achter-, voor- en zijkant van het lichaam registreren, kunnen we met de klant samen terugkijken en advies op maat geven. Met het Foot Balance apparaat kunnen daarbij nog zooltjes precies in de vorm van je voet worden gemaakt, zodat de schoen perfecte ondersteuning biedt. Daarbij werken wij ook samen met een top fysiotherapeut en maken wij een full body analyse. Al deze services onderscheidt ons van andere hardloopwinkels. Ons publiek is ontzettend divers, van jonge kinderen tot hoog bejaarden, van mensen die 5 kilometer willen gaan lopen tot mensen die olympische ambities hebben.

Arnhem is natuurlijk een fantastische stad met veel prachtige mogelijkheden in de omgeving om hard te lopen. Het contact met mede-ondernemers is prima en ik zie ook veel ondernemers terug als klant. Omdat ik al zo lang hier gevestigd ben is mijn netwerk groot. Ik beschouw het als een voorrecht om in zo’n fantastische hardloop omgeving en zo’n leuke stad als Arnhem te kunnen ondernemen.

Run2Day pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier