← Bekijk alle ondernemers

Ria Fulton, Restaurant Knusss

"Als mensen zeggen het gevoel te hebben bij hun moeder thuis te zitten eten, is dat voor mij een groot compliment."

Koken zit bij mij in het bloed! Dat is gekomen omdat mijn vader als militair in Indonesië mijn moeder heeft leren kennen en zij na hun trouwen naar Nederland zijn gekomen, waar mijn vader de meest lekkere lunches mee kreeg naar zijn werk. Toen zijn collega’s daar ook de smaak van te pakken kregen en lunches begonnen te bestellen, besloten mijn ouders een Indisch restaurant te openen. Ik ben dus groot geworden met de Indonesische keuken. Mijn zoon en ik zijn eerst met een foodtruck gestart op festivals en daarna zijn we verdergegaan aan de Apeldoornsestraat en nu zitten we alweer drie jaar hier aan de Markt. Je kunt wel spreken van een uit de hand gelopen hobby.

Ons publiek is heel gemêleerd, van jong tot oud en mensen met verschillende culturele achtergronden. Van alle gerechten is de rijsttafel toch wel het meest gangbaar. Gezellig de hele tafel vol met verschillende gerechten geserveerd in mandjes. Maar ook de vegetarische- en veganistische gerechten, visgerechten en gado gado’s doen het heel goed. En natuurlijk mag een lekker biertje hierbij niet ontbreken. We hebben flink wat speciaal bieren en bieren van lokale brouwers die lekker bij het eten passen. Elke dag wordt alles qua ingrediënten door mijzelf vers voorbereid. We serveren ook kindermenu’s en zelfs honden mogen mee naar binnen, mits ze zich kunnen gedragen. We horen vaak dat mensen het hier net een gezellige huiskamer vinden.

In onze zaak zijn ook vaak kunstwerken te bewonderen van lokale kunstenaars die hier exposeren. Dat geeft weer een extra dimensie aan de gezellige uitstraling. ’s Zomers hebben we ook de beschikking over een fijn terras op de markt, dat is echt een aanwinst!

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier