← Bekijk alle ondernemers

Anke en Nick Pollmann, Pollmann

“Het begint er natuurlijk mee of je een bord mooi vindt of niet. Maar er zit altijd wel een bijzonder verhaal achter om over te vertellen.“

Wij zijn de vierde generatie van dit familiebedrijf dat al sinds 1890 in Arnhem servies verkoopt. In 2016 zijn wij verhuisd naar dit pand in één van de ‘7 straatjes’ van Arnhem. Dit was eerst ons magazijn maar nu dus onze winkel. Deze verandering was nodig om flexibel te kunnen blijven en mee te kunnen veranderen met de huidige tijd. Het is ook bijzonder dat wij sinds 1997 al een webshop hebben onder de naam ‘servies.nl’, dat heeft een grote invloed gehad op de ontwikkeling van ons bedrijf.

Ons motto ‘Maak van thuis eten een feest’ staat voor alle producten die wij in onze winkel verkopen. We hebben een uitgebreid assortiment van serviezen, bestek en glaswerk maar we verkopen ook kook en cadeau artikelen. Zelf vinden we het servies van Debbie Wijskamp extra leuk om te verkopen omdat zij ook in Arnhem woont. Maar natuurlijk vind je bij ons ook bekende merken zoals, Le Creuset, Serax, Rosenthal en Villeroy & Boch.

Arnhem is echt een super mooie stad om te leven, te wonen en te zijn, met al het groen, de rust en de vele voorzieningen. Het leuke aan de ‘7 Straatjes’ van Arnhem is dat veel zelfstandig ondernemers hier gecentreerd zijn. Dat maakt het heel duidelijk voor de bezoekers en maakt het heel uniek, want al deze winkels vind je nergens anders!

Pollmann pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier