← Bekijk alle ondernemers

Denise Janssen, Plant & Meer

“Hier vind je grote en bijzondere binnenplanten die je niet op iedere straathoek ziet."

Met een achtergrond van 22 jaar als bloemist en nadat ik al een keer een eigen bloemenwinkel had gehad, wilde ik weer voor mezelf beginnen maar dan met een plantenzaak. Dat is gelukt! Ik wilde graag in het centrum van Arnhem zitten en toen de makelaar mij wees op deze locatie ben ik in maart 2017 hier aan de Kortestraat gestart met Plant & Meer.

Ik verkoop hier hele aparte soorten binnenplanten en ook heb ik het grootste assortiment droogbloemen van de binnenstad van Arnhem. Verder vind je hier veel terracotta en basis potten, enkele tuinplanten en soms kant en klare boeketten. Uniek is de selectie grote planten zoals bijvoorbeeld de Strelitzia of de Monstera variegata. Alles wat bijzonder is vind ik leuk om te verkopen. We gaan daarvoor echt op bezoek bij een tropische kweker. Het is ook wel leuk om te vermelden dat ik regelmatig planten lever voor het Tv programma “Help, mijn man is klusser!”.

Ons publiek is heel gevarieerd, van jong tot oud, toeristen en dagjesmensen maar voor het grootste deel zijn het de Arnhemmers. Voorheen was dit een beetje een vergeten straatje maar dat is nu wel anders, we zijn nu de meest gastvrije straat van Arnhem! Dit is gewoon een mooie plek met een mooie uitstraling.

Plant & Meer pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier