← Bekijk alle ondernemers

Fayçal Baouche, Nozili Bloemisten

“Je vindt hier kwaliteitsbloemen, planten en potten én items die je niet verwacht.”

Toen mijn vrouw en ik hier in 2007 de zaak begonnen was er nog niet veel te beleven in deze straat. Ik vond het een mooie locatie en ik kon makkelijk met de auto de winkel bereiken. Maar iedereen dacht, wat doe je nu dan? Ik kon natuurlijk ook niet weten dat deze straat enorm zou veranderen, maar ben nu wel heel blij dat we hier zijn begonnen.

De belangrijkste producten die wij verkopen zijn natuurlijk de bloemen, planten en de potten. Allemaal van uitstekende kwaliteit en wij richten ons voornamelijk op het hogere segment. Toch vinden we het ook leuk om af en toe een nieuw item in de winkel te halen, iets dat je niet verwacht. Zo hebben we nu prachtige kristallen en verkopen we ook koeienhuiden maar de bloemen dat blijft toch wel mijn passie. We hebben veel regionale klanten en ook wel mensen uit Duitsland. Verder leveren we aan bedrijven en verzorgen we de bloemen voor trouwerijen, feestjes en begrafenissen.

Ondernemen in Arnhem is fantastisch. Iedereen kent iedereen, hier groet je elkaar nog en dat geeft een ‘dorps’ gevoel. Arnhem is voor mij de mooiste stad van Nederland en de ‘7 Straatjes’ zijn het allerleukst. Als je hier bent, wil je bijna niet meer naar huis!

Nozili Bloemisten pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier