← Bekijk alle ondernemers

MarieClaire Lapré, Nova & Lucie

“Mensen kunnen hier hun pareltje vinden.”

Een modezaak beginnen als je net je studies sociologie en organisatiekunde hebt afgerond is niet een hele logische keuze. Maar omdat ik wat miste in het kledingaanbod in Arnhem, besloot ik in maart 2015 zelf het initiatief te nemen en ben ik in dit pand aan de Zwanenstraat begonnen met mijn eigen kledingwinkel Nova & Lucie. Ik ben niet persé een modemeisje maar ik kan wel heel blij worden van een mooi kledingstuk waar ik lang plezier van heb en op verschillende manieren kan dragen.

De kleding die ik hier verkoop komt onder andere uit Nederland, Berlijn, Scandinavië en Spanje. Het aanbod is gevarieerd qua stijl maar kenmerkt zich door mooie natuurlijke stoffen die een vrouwelijke uitstraling hebben, betaalbaar zijn en vooral fijn moeten zitten. Ik wissel vaak van collectie en er is bijna wekelijks wel iets nieuws te vinden. Een outfit kun je naar wens compleet maken met bijpassende schoenen en accessoires. Ook voor cadeautjes komen klanten graag naar mijn winkel.

Iedere dag is het weer heel fijn om leuke mensen te mogen ontmoeten. De gesprekken, het samen komen tot een geslaagde outfit en uiteindelijk een klant die tevreden de winkel verlaat. Het was een enorme kans dat ik in dit stukje Arnhem in de ‘7Straatjes’ kon beginnen en ik voel me bevoorrecht met alle leuke collega’s om mij heen. Samen zetten wij een uniek en kleurrijk stukje Arnhem neer waar ik erg trots op ben.

Nova & Lucie pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier