← Bekijk alle ondernemers

Marianne van den Biezenbos, Modehuis Mar

“Ik heb geen kleding voor de massa en wil klanten graag een-op-een kunnen helpen.”

In 2007 ben ik Modehuis Mar begonnen in het oude stadshart van Arnhem, dat nu deel uitmaakt van de ‘7 straatjes’. Toen was het hier nog bijzonder stil maar dat zocht ik juist. Ik wilde een bijzondere plek om dameskleding te verkopen die toch net even iets anders is. Veel mensen, die mij al kenden van mijn vorige zaken, zijn mij blijven volgen en werden ook hier weer klant bij mij.

De kleding die ik hier verkoop kun je omschrijven als tijdloos met een klassieke draad er doorheen, waar kwaliteit voorop staat. Mijn kracht is dat ik goed kan inschatten wat bij iemand past. Mijn klanten komen vanuit het hele land maar ook heb ik klanten uit Amerika, Frankrijk en Engeland. Ze komen vaak met specifieke wensen en daar doe ik dan extra mijn best voor. Ik maak graag tijd voor mijn klanten, ik zie deze winkel dan ook als een sociaal gebeuren.

Hoewel er contact is met de andere ondernemers is voor mij ondernemen iets wat je zelf doet. Je moet er je eigen feestje van maken. Met mijn leeftijd, ik ben geboren in1945 dus reken zelf maar uit, moet elke dag voelen als een vakantiedag. Voor mij is ondernemen in Arnhem vooral fijn omdat ik echt contact heb met mijn klanten maar ook omdat Arnhem een geweldige burgemeester heeft!

Modehuis Mar pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Winkel

Categorie