← Bekijk alle ondernemers

Arend Vogel, Mephisto

“Comfortabel en toch modieus, Mephisto combineert beiden.”

Al bijna 10 jaar verkopen wij met veel plezier Mephisto schoenen hier in de Kerkstraat in Arnhem. Mijn vrouw en ik hebben jarenlang in de schoenenhandel gezeten, maar dan aan de kant van de import. Na enkele jaren een andere onderneming te hebben gehad zijn we toch weer teruggekomen bij de schoenen. We hebben bewust gekozen voor een conceptstore van het Franse merk Mephisto.

Het bijzondere van Mephisto is het comfort en de goede pasvorm. Verder zijn het prachtige materialen en staat de Mephisto schoen bekend om zijn dempende werking. Vrijwel alle schoenen hebben een uitneembaar voetbed. Hierdoor kun je je eigen steunzool in de schoen plaatsen. Hoewel dit merk vooral bekend is bij de 55 plussers, hebben we ook veel jongere klanten die comfortabele, modieuze schoenen zoeken. Mensen komen uit heel Nederland echt gericht bij ons shoppen voor dit merk.

Toen wij hier in de ‘7 straatjes’ van Arnhem kwamen, waren er nog niet zoveel ondernemers. Dat is flink veranderd. Veel loodsen zijn omgebouwd naar winkels. Alle ondernemers hebben er aan bijgedragen dat dit zo’n succesvol gebied is geworden. Het is vooral heel leuk dat we nu een stichting zijn geworden en we ook eigen ‘7 straatjes’ bordjes hebben gekregen die onder de gewone naamstraat bordjes hangen.

Mephisto pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Winkel

Categorie