← Bekijk alle ondernemers

Dunja ten Barge en Mendy Moorman, Little Things

“Shoppen met je kinderen moet een feestje zijn."

Nadat we in 2015 klein zijn gestart, onze spulletjes online via Facebook en markten verkochten én ook een caravanwinkel hebben gehad, was het tijd om meer vastigheid te zoeken. Vandaar dat we een winkel in de Kerkstraat hebben geopend. In onze kids conceptstore kun je terecht voor kinderkleding van 0 tot 10 jaar, speelgoed, kraam- en andere cadeautjes.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn. Bij ons in de winkel kunnen klanten de tijd en ruimte nemen om lekker te komen winkelen. We hebben een speelplek gecreëerd voor de kinderen en voor de ouders staat de koffie klaar. Uniek is ook dat wij in onze winkel ruimte hebben gemaakt waar je in alle rust borstvoeding kunt geven of je kindje kunt verschonen op een daarvoor aangepaste plek. Wij verkopen vooral duurzame kwaliteitsmerken speelgoed en kleding zoals Done by Deer, Bobo Choses of Mingo en de bekende spenen van Bibs, gemaakt van natuurlijk rubber. Ook kun je bij ons gepersonaliseerde kraamcadeaus laten maken en kun je in het kledingatelier zelf zien hoe stoffen worden bestempeld. We zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe ideeën, zo willen we binnenkort ook starten met een kinderkapper in de zaak en tweedehands kleding.

Vaak kijken we bij nieuwe producten eerst wat onze eigen kinderen ervan vinden. Ook vragen we vaak aan klanten hoe zij de producten ervaren. Zij zijn tenslotte degenen waar we het voor doen. Onze klanten zijn een mix van mensen die speciaal voor onze merken komen of die naar duurzame kwaliteitsproducten op zoek zijn. We werken erg fijn samen met de collega ondernemers in de ‘7Straatjes’. Buiten dat men hier zijn product verkoopt, verkoopt men ook zijn verhaal en zijn passie.

Little Things pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier