← Bekijk alle ondernemers

Tilly van Loenen, Lincherie

“Maatwerk voor iedereen.”

Nadat de winkel in mei 2017 is opengegaan, ben ik in september als shopmanager hier komen werken. Hoewel het een franchise onderneming is voelt het toch echt als mijn eigen winkel. Dat komt waarschijnlijk door mijn achtergrond, waar ik ook al werkzaam was in de lingerie maar ook in de hotellerie.

Wij zijn heel breed gesorteerd in deze winkel maar tegelijkertijd ook heel specialistisch. Zo vind je bij ons al omvangmaten vanaf 65 waarbij de cup kan oplopen tot D,E of F. Ook voor dames met een maatje meer hebben wij een grote keuze bh’s met een wijdere omvang en cups oplopend tot I, J en zelfs K. Grote merken in onze winkel zijn bijvoorbeeld Prima Donna, Marie Jo en Lise Charmel en voor de heren hebben wij de mooie collectie van Hanro in huis. Verder verkopen we ook badmode, hemdjes, slips, sportbeha’s en nachtmode. Heel bijzonder is onze 3D-meet spiegel, zodat wij de maten kunnen opnemen zonder iemand met een meetlint aan te hoeven raken. Privacy vinden we belangrijk en onze dubbele paskamers zijn daar speciaal op ingericht.

Ondernemen in Arnhem is vooral fijn omdat het voelt als een dorp in een stad. Er is goed contact met de andere ondernemers en er heerst een gezonde sociale controle. In de Bakkerstraat zijn we er goed in om net even iets meer te doen qua aandacht en toewijding, dat maakt ons onderscheidend.

Lincherie pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier