← Bekijk alle ondernemers

Angela Hoedt en Daniela Barbosa da Silva, De Koekfabriek Arnhem

“Onze koekjes zijn een middel om ons verhaal te vertellen.”

De Koekfabriek in Arnhem is ooit gestart als koffiewinkel maar legt zich nu helemaal toe op het bakken van koekjes. In onze bakkerij zijn het mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die de koekjes bakken. Al deze mensen worden begeleid door een professionele zorginstelling. Wij zijn dus eigenlijk twee bedrijven onder één dak!

Met dit concept willen wij iedereen een kans geven om zijn of haar steentje bij te dragen aan de maatschappij. Zo kunnen wij mensen een zinnige dagbesteding bieden of werkfit maken en begeleiding bieden richting een reguliere werkplek. De koekjes zijn verrukkelijk en ons assortiment bestaat uit zeven smaken die per seizoen worden afgewisseld én koffie to go.

De meerwaarde van de Koekfabriek in Arnhem is dat wij een product met een verhaal leveren op een centraal punt. We ontvangen veel waardering, sympathie en interesse van andere ondernemers. We laten graag zien welke begeleiding we bieden aan de mensen die hier werken en welk product we te bieden hebben. Zo zijn er al veel inwoners en ondernemers in Arnhem die onze koekjes kopen en op deze manier meehelpen aan een geweldig ‘social return’ project.

De Koekfabriek Arnhem pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier